Friday, 9 December 2011

HELLO DESEMBER . REMEMBER ME ?

comingsoon <3 :) haha .23/12 hari yang paling istimewa buat aku . tapi tu belum tentu ada orang wish ke tidak . haha . ingat tau korang2 semua . haha . saya set kan kat sini je lah . biar sapa2 yang tengok tahu bila birthday saya kan . gambar ni kakak saya yang edit kan :) comel kan . siap letak nama saya lagi tu . haha . thankyou sister . ni bermakna die ingat birthday aku dah nak dekat . dia yang suruh letak gambar ni kat blogger saya . sweet tak kami ? haha . comel je kek kat atas tu walaipun senget benget . haha . lambat betul la birthday saya ni . huh =,= . hahah . dah di takdirkan keluar haritu nak buat macam mana kan .haha . sapa punya birthday bulan desember ? i love you :) haha

2 comments:

  1. heh.. sme bday ngn adek la pulak..

    imjusttalking :) cheers ^^

    ReplyDelete